Känns som 1-0 idag...



Sommaren går mot sitt slut och det får vara nog med allt semesterfarande. Med andra ord ska jag försöka vara lite mer aktiv här.



Härligt med ett nyförvärv som går in och tar för sig och visar kvalite på en gång. Hoppas nu att Bangura snart får göra sitt första mål för AIK också. 



Match mot BP på Råsunda idag kl 16.30. Bara segrar som gäller nu för att inte få ett större glapp uppåt i tabellen. Ska bli kul och se om Christoffer Eriksson får chansen på vänsterbacken idag.
Känns som att det blir 1-0 till AIK, Flavio målskytt, framspelad av Bangura..?  

Hoppas på följande starelva:

                              Engblom
                 Flavio - Bangura - Özkan
                          Helgi - Dulee
      Eriksson - Pertan - Atta - Pavey
                               Turina



Om inte Miller slutar att spela med Helgi på kanten är det nog dags att börja fundera på hur fan han tänker. Kanske dags för en insamling til ett par glasögon till gubben.



Agenter måste vara djävulens påfund! Jäkligt trist att inte Atta skriver på ett nytt kontrakt, hoppas dock in i det sista att han gör det. Släng in nån klausul att han får gå för en hyffsad peng om AIK åker ur. Tror dock att många spelare i hans situation skulle tveka i dagens läge. Har ju inte direkt varit lugnt och harmoniskt i AIK det här året.



Otroligt tråkigt med Rosenborgmatcherna, men inte helt oväntat. Jag hade dock helt förträngt att AIK fick kliva in i Europa League-kvalet. Chansen att komma till gruppspelet i EL är större än i CL. Lottningen mot Levski Sofia var den sportsligt bästa. Nu har inte jag sett någon av Kalmars matcher mot Levski Sofia men att de skulle ha blivit krossade förstår jag inte riktigt. 6-3 är ju en klar seger men de fick 1-1 hemma och hade 3-2 borta och Levski Sofia gjorde sina sista 2 mål på tilläggstid, då jag antar att Kalmar chansade och anföll med allt för att göra 3-3. Blir jäkligt grymma matcher om AIK går till gruppspelet!



Helsingborg har ett sjukt guldflyt. Det är även alltid lika jobbigt att se spelare som inte tog chansen, fick chansen eller passade in i AIK gå in i andra lag och spela hur bra som helst... Jävligt surt!



Dulee slutar aldrig att leverara! "Ibland ska det vara som Xavi, ibland som Torres" Världsklass!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0