Bangura!


Torsk med 0-1 och nu blir det jävligt tufft att åka till Norge och vinna med minst 2 mål.

Om man ska spela 4-2-3-1 så funkar det inte att ha spelare som Helgi och RÅP på kanterna. När man inte spelar med naturliga yttrar blir det automatiskt 4-4-1-1 och Bangura som var den enda som visade offensiva kvaliteer blir väldigt ensam och isolerad. Överlag var kantspelet under all kritik, tycker att Nisse, Pavey, Helgi och RÅP är långt ifrån godkända.

Bangura har jag för övrigt aldrig sett spela förut och blev mycket positivt överraskad. Hoppas han fortsätter i samma stil!

Bortamatch mot Mjällby imorgon. Tät matchning för AIK just nu och jag tycker borde spara på de som känner sig lite slita. Returen mot Rosenborg är otroligt mycket viktigare, trots den nuvarande placeringen i allsvenskan.

Att vända mot Rosenborg är ingen omöjlighet. Det ska bli intressant att se hur Rosenborg uppträder, det känns som att de själva är väldigt säkra på att enkelt gå vidare. De har en 1-0 ledning och förhoppningsvis går de ut för att försvara den. För AIK finns det bara en väg och det är full fart direkt, pressa och vara aggressiva.

Jag tar hellre en stortorsk än en 0-0 match där AIK inte vågar och försöker.

När ska Goran börja prestera? Eller framförallt producera!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0