Vinst i cupen!


AIK får slita hårt i cupen för att avancera. Även denna gång krävdes det förlängning för att AIK skulle vinna. Starkt att återigen vända ett underläge, att spela borta mot superettanlag i cupen är inte det lättaste då det blir "årets match" för motståndarna och de taggar till ordentligt.

Alex Millers första tävlingsmatch och det var intressant att se att han ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning. Med tanke på att det finns många bättre mittfälltare än anfallare i truppen kanske det inte är så förvånande.

Tjerna och Helgi känns stabila på mittfälltet. Främst RÅP som utmanar dom om en plats där.

Både Mutumba och Bojan har spelat mycket på vänstermittfälltet. Nu när de är sålda fick Daniel Gustavsson spela där, frågan är om han kommer att göra det i fortsättningen?

Pavey fortsätter som högerback och Lorentzon flyttades upp. Att spela Lorentzon som högerytter kanske är ett genidrag? Jag tror dock att Pavey också gärna vill spela där istället för högerback.

I kvartsfinalen får AIK möta serieledarna Helsingborg, som slog Häcken med 2-1. Matchen spelas redan på fredag kl 17.00 på Råsunda! Det var mycket tidigare än vad jag trott och får nu se hur det går ihop med mina semesterplaner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0