Förläng med Atta nu!


Walid Attas
rehab gick snabbare är beräknat och han är nu skadefri. Bra att han får hela uppehållet på sig att komma tillbaka till den fina form han hade inan skadan. Atta var den enda som visade riktigt bra kvalite och karaktär i de inledande matcherna av säsongen. Så fort som han är fullt återställd anser jag att han är given i startelvan. Frågan är bara vem som Wesström ska satsa på brevid Atta? Pertan har inte alls motsvarat förväntningarna inför säsongen och har agerat väldigt svagt. Backman blandar och ger men har överlag varit bra. Eller ska Eriksson få fortsatt förtroende på vänsterbacksplatsen och Nisse spela mittback?

Hur som helst så är det inte särskilt långt kvar på Attas kontrakt och jag hoppas på att det inom en snar framtid förlängs.



Det ryktas om att AIK är en av flera klubbar, bla Hertha Berlin, som är intresserade av Mohamed Kamara, 22 år från Sierra Leone, en defensiv mittfälltare som nu spelar i finska HJK

Medo som han kallas spelade u-17 VM med Sierra Leone i Finland 2003, efter turneringen rymmde han och ett par andra spelare från truppen och sökte och fick asyl i Finland. FIFA satte dock käppar i hjulet och han fick inte spela fotboll förens han var 18 år. Efter en säsong i KuPS gick han till HJK där han första säsongen blev framröstad till "MVP" och vunnit både ligan och cupen. Han har ett år kvar på kontraktet med HJK och är nu även finsk medborgare.

Han spås en lovande framtid och HJK är beredda att släppa honom om "rätt" bud kommer.

Om nu Ortiz försvinner så varför inte? Senast en spelare kom till AIK från finska ligan så gick det ju jäkligt bra!



Kommentarer?

Kommentarer
Postat av: 1891

Bra blogg! tycker man ska lägga nisse bredvid Atta

2010-06-03 @ 07:36:56
URL: http://svartochgul.blogg.se/
Postat av: Björn

Tack!

Ja det skulle vara intressant att se hur de skulle fungera tillsammans. Teoretiskt känns det som att de skulle kompletera varandra bra.

2010-06-03 @ 22:47:11
URL: http://svartochgul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0