Ännu en kroat?


Efter värvningen av den kroatiska målvakten Ivan Turina så har AIK nu en ny kroatisk spelare på provträning. Goran Ljubojevic, 27 år, är anfallare och beskrivs som en stor och stark targetplayer. På pappret ser han ut att vara en bra spelare som bland annat har spelat i Dinamo Zagreb, Genk och nu senast i NK Zagreb. Han har även spelat en hel del matcher och gjort mål i kroatiska ungdomslandslag, från u-15 till u-21.



AIK ska spela tre träningsmatcher i juni. Först blir det ett träningsläger i Tjeckien, 14 - 20 juni, där det ska spelas två matcher. 16 juni mot FK Baumit Jablonec som kom 2:a i högsta ligan och 19 juni mot FC Hradec Králové som gick upp till högsta ligan.
Den 29 juni ska AIK även spela en match borta mot Bröndby IF.

Val av motståndare i träningsmatcherna känns myckert bra med tanke på det kommande CL-kvalet. Förhoppningsvis lyckas laget pumpa upp loite mer självförtroende och kommer riktigt laddade till CL-kvalet och den tuffa höstsäsongen.



Ortiz verkar att utveckla sig till en riktigt trist historia. Tydligen har han ruttnat på att lira i AIK och är fortfarande kvar i Argentina. Jag tror inte vi kommer att få se Ortiz något mer i AIK. Jag hoppas dock att AIK inte lägger sig platt utan om Ortiz vill spela för någon klubb i Argentina ska AIK ha ordentligt betalt, annars tycker jag att AIK ska frysa hans lön och inte tillåta att han spelar alls om han inte återvänder till AIK och fullföljer sitt kontrakt.



Trots att det kom från lillebror så är det ett bra och välformulerat öppet brev som de skrev till SEF och SvFF. Läs det här!



Kommentarer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0