Elfsborg - AIK

Ikväll klockan 20.00 är det dags för AIK att ta sig an Elfsborg på bortaplan. De senaste åren har AIK haft det riktigt tuff borta mot Elfsborg, förra året lyckades de få med sig en poäng (0-0) trots att de var tillbakapressade stora delar av matchen.
I år har det varit svängigt om Elfsborg. Lika bra som de varit på hemmaplan lika usla har de varit på bortaplan. På bortaplan har faktiskt AIK tagit mer poäng än vad Elfsborg har gjort.



Jag har inte lyckats se någonstan vilken trupp Wesström åker ner med till Borås. Nisse och Bojan är iallafall tillgängliga för spel igen. Ortiz och Atta fortfarande skadade.

Jag hoppas att laguppställningen kommer att vara följande:

                                                            Flavio - Engblom
                                               Bojan - Eguren - Dulee - Lundberg
                                              Nisse - Backman - Pertan - Pavey
                                                                 Maanoja

Bänken:

Baxter, Eriksson, Tjerna, Mutumba, Özkan, Walker och Burgic



Elfsborg har en stark trupp men tydligen lite problem. Avdic bröst näsbenet senaste matchen, ska dock spela med något specialskydd. Taco-Anders har tydligen problem på hemmafronten och osäkert om han spelar. I backlinjen saknas Lucic, Andersson och eventuellt Wikström. Mittfälltarna Ilola och Ishizaki skadade.

AIK borde ha en bra chans att störa Elfsborg och jag hoppas på 1-1.



För övrigt är det trevligt att se Dulee´s uttalande om att han vill stanna i AIK. Jag blir dock inte förvånad om han försvinner i sommar. En snabbare kille på att vända kappan har jag aldrig sett.

Rykten om Majstorovic kan vi nog glömma. Han uttalar sig dock igen om att han kan tänka sig att spela i AIK, men vi får nog vänta minst 2 - 3 år på att se honom dra på sig AIK´s tröja.

Jerry Bengtsson?! Är han i Sverige? Är han på väg till Sverige? Är både AIK och Örebro intresserand? Ryktena går... Han kan väl iallafall inte vara sämre än Clecio?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0