Tragiskt


Någon timme innan derbyt kom informationen att Bangura inte kommer att spela pga av familjeskäl och jag tänkte "kul för snubben att bli farsa men nu kommer AIK att få det jävligt svårt att vinna matchen". När sedan informationen kom att barnet inte överlevde förlossningen blev det jävligt dystert.
Det finns knappt något värre som kan drabba en människa.

Länk till aikfotboll där du får info om hur du kan skicka en hälsning eller blommor till Bangura och hans fru.



Återigen lyckas inte AIK ta poäng efter att ha haft ledningen och spelat helt ok, känns jävligt bittert! AIK hade ett par riktigt bra lägen att trycka in en kvittering men pajasen dembo lyckades flaxa ut med armen varje gång.

Det är för många spelare som inte kommer upp i den nivå som man kan kräva av dom. Utan Bangura blir det väldigt uddlöst. En som dock visar små framsteg är Helgi.

Nu blir det landslagsuppehåll och sedan väntar en sjukt viktig match mot Gefle där 3 poäng är ett måste! Blir det inte en seger känns det som att AIK i bästa fall får kvala.



Man kan tycka vad man vill om Miller men jag tycker just nu mest synd om honom som har ett så jävla uselt spelarmatrial att jobba med. Bland annat Flavio, Nisse, Goran... Vad fan håller de på med!
Är det inte dags att anställa Joe Labero snart?!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0