Mindre än en vecka kvar...


Mindre än en vecka kvar till matchen mot Gefle. Kniven mot strupen, skarpt läge, vinna eller försvinna... Man kan säga vad man vill men nu gäller det att leverera. Än så länge har AIK allt i egna händer.



Soppan runt Atta verkar aldrig ta slut. Tydligen har det nu svängt igen och Atta ska vara tillgänglig för spel. Redan i derbyt var han aktuell för spel men stoppades av ryggproblem. Om han nu kommer att spela de återstående fyra matcherna återstår att se, det har ju svängt förut...

Om Atta ska spela råder det säkert delade meningar om, men är han i samma form som i våras så tycker jag att det skulle vara kanon! Det handlar trots allt om AIKs överlevnad i allsvenskan. Men om delar av publiken kommer att bua i 90 minuter kan det lika gärna vara.



Hockeylaget förstärker med två anfallare. Kent McDonell och Rastislav Pavlikovsky är rutinerade lirare som spelat i elitserien förut i några olika klubbar. Anfallsspelat har i inledningen varit svag och förhoppningsvis tillför de här två herrarna lite tyngd men framförallt mer mål!



Efter att ha kollat några gånger på reprisen av när Nisse krockar med domaren i derbyt så tycker jag inte att det ser helt omedvetet ut...

Vad tycker du? Kolla här!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0