Då var det match igen...


Match mot Häcken i eftermiddag och förväntningarna är inte särskilt höga.
Nästan så jag sitter och hoppas på att AIK inte ska släppa in många mål. Individuella misstag som i matchen mot Trelleborg vill jag inte se igen!

Så brutalt svårt som AIK har haft att göra mål på bortaplan i år är väl ett 0-0 resultat det mest realistiska att tippa. AIK har i år gjort 5 mål på 11 bortamatcher... Pinsamt! Dessutom är Bangura avstängd idag så om AIK ska vinna undrar man ju fan vem som ska göra mål. Kanske den gamla skyttekungen Självmål kan kliva fram idag?!



Elitserien drog igång i onsdags och det är jävligt kul att AIK är tillbaka! Nu blev det dock torsk mot Linköping och en bättre start hade man väl hoppats på. Mitt hockey intresse svalnade ganska rejält för ett gäng år sedan och jag är inte lika insatt längre. Men den trupp AIK har i år är inte imponerande, det kommer att bli riktigt tuff. Matchen mot Linköping visade nog ganska exakt hur det kommer att se ut i år, särskilt på hemmaplan. AIK kommer att göra lite mål, de hänger med bra i 2 perioder för att i sista perioden släppa in ett gäng mål.



Allt runt Atta-gate tycker jag är sjukt trist. Alltid lätt att vara efterklok men jävligt bitter att en bra spelare hamnat i den här situationen. Tänk om klockan kunde vridits tillbaka och hans kontrakt förlängts i vintras...



En del av charmen med fotboll är ju att det går upp och ner. En framgång känns så otroligt mycket skönare när det varit tungt en tid innan. Att ett lag spelar dåligt under en period kan nog många i grund och botten ta, man vet om att det går upp och ner. Såklart blir livet tyngre och jobbigare, men man stöttar laget i med och motgång.

Det är allt annat negativt skit som händer utanför planen som sprider den mer trista och olustiga känslan.

Ekonomin
Bosmanfall
Kravaller
Avgångar
Rättegångar
Gnäll i media


Listan kan göras lång...



Såg nu att AIK har bra statistik borta mot Häcken i allsvenskan, ingen förlust sen 1993. Men som sagt, vem fan ska göra mål?!



Jaha och nu är tydligen Turina förkyld också...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0