Kom tillbaka Obolo!


Fy fan vad dåligt det var mot Kalmar. Mängder av felpass och slarv. Inläggen var katastrof. Hörnor och frisparkar slarvas bort för att det ska petas kort, förbjud Flavio att springa ut och möta kort när hörnor ska slås!

Tycker inte Kalmar gjorde någon bra matche heller. Då känns det ännu mer surt. Hade bara AIK spelat lite bättre, några fler passningar till rätt adress, några fler skott på mål, lite bättre kvalite på inläggen så hade det varit 3 poäng.

Den enda som får godkänt var Kenny i målet. Flavio och Lundberg var nog sämst. Att Bangura och inte Flavio blev utbytt känns jävligt märkligt.



6 matcher kvar i allsvenskan och det börjar bli väldigt svettigt och ångestladdat nu.

Närmast är det Helsingborg på måndag följt av derbyt mot Djurgården. Har svårt att se att AIK tar mer än 1 poäng i de matcherna.

Sedan är det Gefle hemma och Halmstad bort, minst 4 poäng är ett måste.

Elfsborg hemma blir tufft. De har dock haft det svårt att vinna på bortaplan i år så 1 poäng kanske inte är omöjligt.

Sista matchen mot Åtvidaberg kan förmodligen bli helt avgörande. Förhoppningsvis blir det 3 poäng.

Nyckelmatcherna är mot Gefle och Åtvidaberg, 2 segrar där så tror jag AIK undviker nedflyttning eller kval.



Inte långt kvar till dubbelderby. Först hockeyderby och sedan fotbollsderby. Fan vad jobbigt om det blir torsk i båda...



Ivan Obolo! Ja vad ska man säga? Finns nog ingen AIKare som inte skulle få glädjefnatt om han kom tillbaka till nästa säsong. Helt omöjligt tror jag inte det är.

Ett anfall med Obolo och Bangura skulle bli ett av allsvenskans vassaste. Tror att de skulle komplettera varandra jävligt bra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0