AIK - göteborg



Spelmässigt var det den bästa matchen av AIK igår. Trots att göteborgarna hade en boll i ribban och en i stolpen känndes segern aldrig hotad. Stor kris i göteborg nu efter fyra raka förluster och antagligen kommer deras tränare Jonas Olsson att avgå. Jag hoppas att Olsson stannar kvar!

AIK som lag känns stabilt just nu och alla gjorde en bra match igår, särskilt kul att se spelare som Nisse och RÅP spela bättre än de gjort tidigare. En som jag dock vill se prestera mer är Mutumba.

Bra bredd i truppen nu med bland annat Helgi, Lundberg och Pertan utanför startelvan igår.

Helgi känns given i startelvan när han kan köra för fullt igen.

Lundberg får stå på sidan nu när Bangura och Bangura är heta. Jag tycker inte Lundberg ska spela på kanten.

Pertan får det tufft att ta sig tillbaka in i starelvan. Backman och Milosevic har spelat bra tillsammans.



Mycket stökigt runt matchen igår. Innan matchen i Gamla stan och utan för södra. Efter matchen utanför södra och Solna centrum och senare även på Södermalm. Kändes som att polisen gick väldigt hårt fram med batonger och pepparspray.



"AIK får kritik för bengal-timeouterna" Två bengaler tändes på norra efter målen och spelarna sprang till bänken och drack vatten, vilade och snackade ihop sig. Vad gjorde spelarna för fel? Det är ju inte dem som hittat på den här idiotiska regeln att det inte ska spelas fotboll om det är en bengal på läktaren.



8 poäng och obesegrade efter 4 matcher känns jävligt bra. Med förra säsongen på näthinnan är det en grym uppryckning. Känns som att Alm och Novakovic har bra koll på grejerna.



Mycket snack innan om Tobbes brorsa angående ramsor och hån om att han är gay. Det jag hörde igår var: "Tobbes brorsa petad i Häcken". Att en som spelat i Häcken kommer ut som gay är väldigt komiskt tycker jag. Oavsett vem det är eller vem han är släkt med.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0