Tre sköna poäng!

Den traditionella spelarbussmottagningen var inte lika välbesökt i år, men som vanligt var det mängder med bengaler och rök.

10 april spelarbussmottagning

När matchen väl drog igång var det otroligt händelsefattigt och dåligt spel fram till den 40:e minuten. Lundberg driver fram och avlossar en riktig kanon till 1-0. I minuten efteråt snor Bangura nr 2 åt sig bollen och placerar säkert in 2-0.
I andra halvlek blir det lite hetsigare, Gitselov (tror jag det var) försöker sparka huvudet av Milosevic och framförallt Grahn tappar humöret när Lundberg inte spelar ut bollen när en Mjällbyspelare ligger ner. I den 62:a minuten gör Bangura nr 2 sitt andra mål och matchen är avgjord.

En mycket skön seger som på förhand kändes lite osäker, med tanke på att Bangura och Helgi inte kunde vara med. Tjerna var mycket bra, Milosevic ersatte Pertan mycket bra. Plusbetyg även till Backman och Lorentzson. Turina stabil i målet.

Inför säsongen var jag rädd för att försvaret inte skulle hålla, men med 0 insläppt mål på två matcher känns det ruggigt stabilt. Än så länge har de dock inte ställts på prov ordentligt.

För övrigt är det trevligt att det inte är en leråker de spelar på så här i säsongsinledningen. Råsundas matta är ju faktiskt grön!